Top echipe cunoscute straine

1. Real Madrid

Real au o echipa extrem de talentat, are o mentalitate câștigătoare și un manager care siguranțe două împreună și construiește un zid în jurul valorii de clubul lui, ca nimeni altul: Jose Mourinho.

Madrid va confrunta cu o concurență masivă de la Barcelona, ​​în toate cele trei turnee concurează, dar au calitatea și puterea să câștige toate cele trei, dacă norocul cade calea lor.

2. FC Barcelona

FC Barcelona, cunoscut de asemenea și ca Barcelona sau mai ales ca Barça, este un club sportiv care operează un număr de echipe în Barcelona, Catalonia, Spania, dintre care cea mai renumită este aceea de fotbal. Fondat în 1899 de un grup de fotbaliști elvețieni, britanici și catalani conduși de Joan Gamper, clubul a devenit un simbol al culturii catalane și al naționalismului catalan, mottoul său fiind prin urmare „Barça este mai mult decât un club”

3. Manchester United

Una dintre cele mai favorite pentru succesul la domiciliu și în străinătate sezon dupa sezon, Manchester United nu au nici cea mai echipa tehnic talentat, nici cei mai buni indivizi din fiecare poziție, dar au acea calitate indefinibil, care definește o adevarata echipa câștigătoare.

Theme Designed by Grozavu.ro